Sappige kippenpoten uit de oven
Ingrediënten
- 4 kippenpoten
- 3 el olijfolie
- 2 teentjes knoflook (fijngehakt)
- 1 tl paprikapoeder
- 1 tl tijm
- Zout en peper naar smaak
Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 180°C.
2. Meng de olijfolie, knoflook, paprikapoeder, tijm, zout en peper in een kom.
3. Wrijf de kippenpoten in met de marinade en laat 15 minuten intrekken.
4. Plaats de kippenpoten in een ovenschaal en bak 40 minuten tot ze goudbruin en gaar zijn.
5. Serveer met een frisse salade of geroosterde groenten.
- 4 kippenpoten
- 3 el olijfolie
- 2 teentjes knoflook (fijngehakt)
- 1 tl paprikapoeder
- 1 tl tijm
- Zout en peper naar smaak
Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 180°C.
2. Meng de olijfolie, knoflook, paprikapoeder, tijm, zout en peper in een kom.
3. Wrijf de kippenpoten in met de marinade en laat 15 minuten intrekken.
4. Plaats de kippenpoten in een ovenschaal en bak 40 minuten tot ze goudbruin en gaar zijn.
5. Serveer met een frisse salade of geroosterde groenten.